Tortelloni cu mozzarella și spanac oferă o combinație de gust și ușurință, ideală pentru cei care iubesc umpluturile slabe și caută o alternativă la clasicii tortelli umpluți cu carne. Mozzarella, împreună cu ricotta, oferă cremozitate și consistența perfectă pentru acești tortelloni, înfășurați într-o foaie de aluat verde cu spanac.
Tagliatelle all'uovo proaspete sunt un format de paste lungi renumit în întreaga lume pentru consistența, gustul și dimensiunea sa. Sinonim cu bucătăria emiliană, este extrem de versatil și poate fi utilizat în nenumărate preparate. Este ideal cu ragù (sos de carne), sos de ciuperci sau sos de trufe, și este la fel de delicios cu sosuri simple de roșii.
Toată lumea își imaginează arancino ca o sferă sau un con de orez de culoare aurie, care la prima mușcătură dezvăluie un umplutură de ragù. Dar noi am gândit că această delicatesă trebuie să satisfacă cu adevărat toate gusturile. De aceea, am creat o versiune vegetariană cu spanac și mozzarella.
INGREDIENTE: Carne de porc, hribi (17%), apă, sare, amidon de porumb, condimente, dextroză, conservant (sulfat de sodiu), antioxidanți (E301, E331) și colorant E120. Poate conține urme de lapte, țelină.
Îmbogățiți oferta dumneavoastră cu cavatelli sarde și finochietto, o rețetă care pornește de la ingredientele pământului nostru pentru a da naștere unui amalgam de tradiții culinare din diferite colțuri ale Italiei. Realizate cu cele mai bune materii prime, vor oferi clienților dumneavoastră o călătorie plăcută în gust.